Pages

  • RSS

Friday, January 16, 2009

jihadku~

here they come again !!



Allah yusahhil..amiin ya rabb

MID YEAR EXAMS 2nd YEAR

Sunday,18/1 Physiology (10-11am)
Wednesday,21/1 Histology (10-11am)
Sunday,25/1 Anatomy (10-12am)
Wednesday,28/1 Biochemistry (10-11am)




Sesungguhnya, demi ummah,


saya mahu cemerlang macam incik telor di atas~



and also for the sake of..

enjoying my winter holiday !!



dear eire sisters,,

WAIT FOR ME !

insyaAllah, 31 jan-11 Feb, kita bina batu-bata sama-sama :)


people, i need your pray !

Allahmumma ja'alna minannajihin wal faizin wal mumtazin fi kulli imtihan fiddin fiddunya wal akhirah

16 comments:

fathiyyah said...

huda,aku dataaaaang....

uish,aku tak join korg dalam pembinaan batu bata tuuu..mana aci cenggini..ko suka buat aku jeles..

ish

nak merajuk la..

p.s: entry ko pasal Briged Al Qassam tu best sgt2..mana dpt info

ok,smbung merajuk balik..hihiii

fathiyyah said...

Huda,sapa lagi sorang tokoh dr u kite?

nk tahuuu

~alhuda~ said...

alaa fathy...ko kan nak g joden.aku pon jeles tau?

due2 mrajuk, sape nak pujuk.hek3

tu la,,skang aku ngah obsess ngan hamas neh.tu yg besemangat waja je wat entri nih

ade sumbernye aku ltak kat bawah nun~

weh, dah jadi kekasih gelapku ke blom?

fathiyyah said...

dh tiga komen dh aku kasi niii..
mahu memeriahkan blog huda..biar aku femes sorg2 kat siniii.hihihi

~alhuda~ said...

Al Qassam tu laa yang!

kantoi x bace.kui3

fathiyyah said...

weh,kekasih gelap tu mende?
aku yang berfikiran suci ni tak paham kekasih-kekasih gelap terang nii..

p.s: malas nk bukak ym.hihihi

fathiyyah said...

uish..Al Qassam tu kan grad Azhar..
aku dh baca laaa..haa.tgk sape kantoi??

fathiyyah said...

ahaaa,aku tk baca betul2 laa.aku ingat grad dr Cairo u,rupa2nya Grad mesir yaa..

ampun ya Huda..

huhu..

thnks Huda for the info..Dr Zain yang karang artikel tu rupanya..

p.s: aku juga suka Yahya Ayyash tuu..

~alhuda~ said...

ooooooo ko kate grad cairo u ke/
hihi

aku maksudkan grad mesir..muahaha

kekaseh gelapku tuh, follower laa
alaa sucinye fathiyyah ni..
menantu sape laa ni..;p

~alhuda~ said...

btoi3

yahya ayyash macho gler..
mastermind bomb maker tuuu
da la ensem..hek3

ni kes due2 malas online ym la ni~

fathiyyah said...

huda,aku dh jadi pengikut ko daaa.baru aku faham kekasih gelap tu mende..hihiii

p.s:uish,bab2 menantu jgn sebut-sebut sgt..kang ada org datang bc kang.. habis laa saham aku...hihi

kiddin..kang diorg datang kang..uish..bahayaa..ko ni dh la anak org ternama..hihiiii

fathiyyah said...

huda,nnt aku belikan hadiah utk ko khas dr Jordan eh..tp ko jgn gitau sape2 tau..tau tau..huhu

~alhuda~ said...

aku mmg anak org tername
Nik Pa tu org yg bername kan kan kan?
;p

hihi saham fathy takkan jatoh punye,pecayelah..eheh

yey!besnyee.. aku cam paham je maksud ko..hehhe nt kite wat sistem barter yee..ntok ko spesial aku bg :)

Nawa said...

huda.

all the best.

pegi cuti ingat aku.

sila jgn repeat supaya kau boleh pergi cuti dan ingat pada aku.

sekian komen aku yang mementingkan diri

anyway

i lebiu uda.

Ikhlas dari Nawa

~alhuda~ said...

haha nonawakus
ayat xbule blaa
baek2 aku pon tamo ripit2
doakan aku k?

macamla ak taktau ape yg ko cube smpikan sbnanye..hehe
tgk le...iAllah ade la sumtin ntok ko nnt.ko doa jela ttiap ari ;p

c's radin said...

usy.. korg wat persembangan apakah... cm nak chat ym

hhuhu..

hudaaaa.. ske gamba patung2 tuh cmey.. mne dpt~

eh.. rdin nk jln mesir, xnk souvenir gak ke?

nk la.. nk laa.. bleh kte men tkr2..

=P